Zonwering

Isolatie en privacy in zomer en winter

Zonwering zorgt in alle seizoenen voor bescherming tegen de hitte of de kou en biedt optimale bescherming tegen pottenkijkers. Als het gaat om rolluiken, dan is er nog een ander belangrijk voordeel te benoemen. Inbrekers wordt het wel erg lastig gemaakt als u beschikt over rolluiken. De aanwezigheid hiervan is voor bijna alle huis-, tuin- en keukeninbrekers reden om uw deur voorbij te gaan en bij iemand anders de boel open te breken. Rojas Zonwering en Montage in Nieuw-Vennep is uw specialist op het gebied van producten en dienstverlening in zonwering. We maken graag kennis met u om de wensen, mogelijkheden en het budget te bespreken.

Zonwering is nauwkeurig te plaatsen en te monteren

Het aanbrengen wil voor de meeste handige en niet-zo-handige doe-het-zelvers nog wel eens voor problemen zorgen. De bouwpakketten van de bouwmarkt worden geleverd in verschillende kwaliteiten en niet alles werkt dan ook zo vlot als het op de eenvoudige tekening van het montagepakket was aangegeven. Kent u deze ervaring en wilt u dit voortaan voorkomen? Neem dan contact op met Rojas, zodat we de klus deze keer wel tot een goed einde kunnen brengen. Heeft u vooraf al twijfels of wilt u dat de opdracht gewoon in 1 x goed gaat en professioneel wordt uitgevoerd? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We zijn u graag van dienst bij de realisatie van uw wensen.

 

Zonwering

Diverse soorten zonwering

Bij Rojas Zonwering en Montage leveren we een ruim assortiment en bieden talloze mogelijkheden om te combineren en te variëren. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende producten:

  • Rolluiken
  • Zonneschermen
  • Shutters
  • Horren
  • Gordijnen, screens en markiezen

Zoekt u de mogelijkheden van bijvoorbeeld Somfy? Deze en andere mooie merken vindt u in onze showroom in Nieuw-Vennep. Daar kunnen we ook bespreken op welke manier de montage gedaan kan worden.

Kiest u ook voor Rojas Zonwering en Montage?

Onze adviseurs zijn u graag van dienst met advies en het bespreken van uw mogelijkheden en wensen op het gebied van zonwering. Breng daarvoor een bezoek aan onze showroom in Nieuw-Vennep. U vindt de actuele openingstijden op de website. Wilt u een persoonlijke afspraak maken of wilt u gewoon eerst wat meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-621291. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Haarlem, Hillegom, Hoofddorp, Lisse,en Nieuw-Vennep. Voor vakmanschap en de beste producten gaat u naar Rojas Zonwering en Montage.