Zonwering Nieuw-Vennep

Rojas Zonwering

Bij Rojas Zonwering kunt u terecht voor:

 • Shutters
 • Zonneschermen
 • Jaloezieen
 • Verduisterende gordijnen
 • Rolgordijnen
 • Rolluiken

Zonwering: Van een rolgordijn tot aan shutters

Wilt u graag zonwering hebben in Nieuw-Vennep in uw woning? Bij Rojas zijn wij gespecialiseerd in het monteren van verschillende soorten zonwering. Ons montagebedrijf kan bij u het gewenste zonnescherm of de rolluiken installeren. Wilt u de temperatuur in uw woning of kantoor enigszins temperen? Dan zijn onze oplossingen misschien ook wel iets voor u. U bent van harte uitgenodigd om bij ons in de showroom in Nieuw-Vennep te komen kijken. We kunnen u dan alle voor- en nadelen per product uitleggen en u een vrijblijvende offerte voorleggen. Onze zonwering heeft over het algemeen dezelfde voordelen. Naast functionaliteit hebben wij ook gelet op de esthetische waarde van ons assortiment. Wij vinden sfeer in ons (t)huis namelijk ook zeer belangrijk en wij schenken hier veel aandacht aan, zowel bij u thuis als bij Rojas.

U zoekt zonwering in Nieuw-Vennep? Wij hebben het al voor u gevonden

U kon al lezen over onze norm in het aanbrengen van zonwering in of aan een woning. Bij ons montagebedrijf staat voorop dat het de sfeer van het huis ten goede komt. Daarom hebben wij diverse oplossingen. Als u ook de sfeer in uw woning in Nieuw-Vennep belangrijk vindt, kunt u bij ons terecht. Wij vinden dit net zo belangrijk als u. U kunt bij ons in ieder geval terecht als u zonwering in Nieuw-Vennep zoekt. Wij hebben een ruime keuze. Het grote voordeel is dat wij alle zonneschermen zoals bijvoorbeeld jaloezieën en rolgordijnen etcetera bij u kunnen monteren. U hoeft hier dus geen extra vakman voor aan te nemen.

De 5 voordelen van montagebedrijf Rojas

 1. Ruime keuze in allerlei soorten zonwering
 2. Gespecialiseerd in sfeer voor ieder huis
 3. Met een eigen montagebedrijf
 4. Ook voor servicebeurten, zoals jaarlijks onderhoud van uw zonwering
 5. Met een eigen showroom. U kan dus eerst bij ons komen kijken alvorens u koopt

Nieuw-Vennep

Contact en advies

Bent u in Nieuw Vennep op zoek naar een zonnescherm of rolgordijn of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Nieuw-Vennep. U zult versteld staan van de hedendaagse en trendy oplossingen in zonwering, zonneschermen en jaloezieën die wij u kunnen bieden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de styling van woningen en de daarbij passende sfeer. Wilt u eens wat extra advies inwinnen van de sfeermakers? Kom gezellig bij ons langs en wij vertellen u alles over de mogelijkheden van ons montagebedrijf in Nieuw Vennep. U mag ons uiteraard ook bellen. Ons telefoonnummer is 0252-621291. Laat u ook inspireren door de sfeer van Rojas Zonwering in Nieuw-Vennep.