Referenties

Werken tot volle tevredenheid

Rojas Zonwering en Montagebedrijf werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen.

Wij hebben voor onderstaande relaties diverse zonweringen, montage en onderhoud van zonweringen uitgevoerd.

Onze referenties

Vakman, afspraak is afspraak

11 maart 2022

Misschien wel de beste zaak op het gebied van zonwering in de Haarlemmermeer. Vakman, afspraak is afspraak, uitstekende producten, goede prijs en uitermate vriendelijk. Het is een genoegen om zaken met hem en zijn vrouw te doen.

Anoniem

Super vriendelijk personeel

11 maart 2022

Als je opzoek bent naar alles wat met zonwering te maken hebt ben je hier echt aan het juiste adres. Super vriendelijk personeel die weet waar ze het over hebben.

Stefan Verstege

Goed advies en nauwkeurig

11 maart 2022

Gilberto, een echt pietje precies! Goed advies en nauwkeurig Alles geplaatst en komt afspraken na

Rob Schatorié

Naar alle tevredenheid gelegd

11 maart 2022

Door wat negatieve ervaringen bij andere bedrijven waren wij wat kritisch met het uitzoeken van een bedrijf voor onze nieuwe laminaat vloer op de hele bovenverdieping. Uiteindelijk bij Rojas uitgekomen. Zij hebben de vloer naar alle tevredenheid gelegd en wij zijn dan ook heel erg blij met het resultaat. Nogmaals hartelijk bedankt Gilberto en Leonie. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Sascha Hoekstra

Uitstekend kwaliteit

11 maart 2022

Geweldige winkel, uitstekend kwaliteit, hele vriendelijke eigenaresse.

Joost Verdonk

Fijn geholpen

11 maart 2022

Weer fijn geholpen vandaag. Nemen de tijd voor je, persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat!

Marika

Op zeer professionele wijze de rolluiken bij ons geplaatst

11 maart 2022

Top bedrijf!! Bij ons leek het onmogelijk om rolluiken te plaatsen vanwege de dakgoot constructie vlak boven onze ramen. Wij zijn bij meerdere bedrijven geweest maar niemand durfde het aan. Rojas wel!! Meteen bij binnenkomst in de winkel hadden we een goed gevoel. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en snel daarna nam Gilberto, de eigenaar, contact met ons op om te komen kijken wat mogelijk was. Samen met zijn collega heeft hij op zeer professionele wijze de rolluiken bij ons geplaatst. Echte vakmannen die ook nog eens ontzettend vriendelijk zijn. Kortom een echte aanrader!

Lennard Belt

We kunnen Rojas van harte aanbevelen

11 maart 2022

Als enig bedrijf in de regio kon Rojas horizontale zonwering voor een ingewikkeld driehoekig raam leveren en monteren, en dat is heel mooi geworden. Daarnaast hebben Leonie en Sanne de styling van onze woonkamer gedaan en voelden daarbij perfect aan wat onze wensen waren. Zij hebben dat vertaald naar een gezellige woonkamer, precies zoals we het wilden en waar we nu superblij mee zijn. Zelf hadden we dat niet kunnen bedenken. We kunnen Rojas van harte aanbevelen.

Meneer en mevrouw Hilders