Referenties

Werken tot volle tevredenheid

Rojas Zonwering en Montagebedrijf werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen.

Wij hebben voor onderstaande relaties diverse zonweringen, montage en onderhoud van zonweringen uitgevoerd.

Onze referenties

Wat een goed bedrijf! Verleden jaar hebben wij een rolluik laten plaatsen op de slaapkamer. We waren verbaasd van de perfecte service in alle opzichten. We hebben nu ook rolluiken laten plaatsen op de rest van de ramen en een screen voor op het balkon. En wederom, wat een service en wat een vriendelijke mensen. Zo mooi alles geplaatst, alle snoeren fantastisch weggewerkt, altijd weer even vriendelijk. Dit vind je niet zo vaak meer tegenwoordig en daarom wordt het zo gewaardeerd! Meneer en mevrouw Rojas, grote complimenten en bedankt voor de uitstekende service!

Piet en Willie Kuijt

Sinds 2 weken hebben wij een nieuw rolluik voor onze slaapkamer. het bevalt uitstekend, ziet er mooi uit en maakt de kamer minder warm en goed donker. De service was uitstekend, de afwerking prima. Alles verliep zoals afgesproken en we hopen nog lang plezier te hebben van ons rolluik.

Joël & Marjon

Hierbij bevestig ik dat Rojas Zonwering mijn rolluik in mijn slaapkamer, kleedkamer en de rolluik bij mijn carpoort naar volle tevredenheid heeft gemonteerd. En ze zijn ook vriendelijk en geven een goede uitleg over hoe om te gaan met de rolluiken. Tevens werd er een papier gegeven met de onderhoudswerkzaamheden. Rojas bedankt voor de goede service!

J. Wildeman

Onze dochter is erg blij met de donkergrijze rolluiken en wij dus ook. Het scheelt enorm qua zon en door de kleur staat het goed bij de rest van het huis. Ook de buren zijn onder de indruk. De service bij bestelling en installatie was goed, verder hebben we gelukkig nog geen storingen gehad dus ook nog geen aanspraak hoeven doen op de service na verkoop.

Martine Huizing-van Etten

Wat is het toch heerlijk om met iemand zaken te doen die zich aan zijn woord houd. Bij mij een rolluik geïnstalleerd. Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. AANRADER, DOEN!

Ton Oostendorp

Wij hadden beloofd u een stukje te sturen met onze bevindingen over het plaatsen van de rolluiken e.d. Helaas heeft dit erg lang op zich laten wachten door omstandigheden. Hierbij willen wij u alsnog onze bevindingen melden.

In februari van dit jaar hebben wij contact opgenomen met Dhr. Rojas, wij wilden graag rolluiken voor de dakkapellen op zolder. Binnen afzienbare tijd kon hij bij ons langskomen en heeft ons een goed en eerlijk advies gegeven over het type rolluik, maar ook over de kleuren en de afwerking van de electrische onderdelen (snoeren en schakelaars).

Hij heeft hierbij een keurige offerte gemaakt (prijs was prima!) waarin onze wensen meegenomen waren. Een week of 2-3 later waren de rolluiken al gearriveerd en konden wij een afspraak maken om deze te laten plaatsen. Samen met een partner heeft hij onze rolluiken gemonteerd. Zéér netjes en precies (wij waren dit niet gewend). Alles paste perfect, en de rolluiken lopen als een zonnetje!!! Wij zijn heel blij met de manier van zaken doen van Dhr. Rojas en zijn ook zeer content met onze rolluiken. Heel erg bedankt hiervoor.

Wij hopen dat u hiermee nog meer tevreden klanten zult aantrekken!

Familie Hordijk

Super bedankt voor de screens en bon! Ziet er mooi uit. We hebben je aan anderen aanbevolen!

Thomas en Gwen

Wij wilden u toch even via deze email laten weten de geleverde service en scherm als erg plezierig te hebben ervaren.

Peter de Kok

Beste Gilbertho, hierbij willen wij je bedanken voor het advies aangaande de rolluiken en screens. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing, afwerking en nazorg. De manier waarop je met ons meegedacht hebt naar de meest optimale oplossing waarderen wij zeer.

Guus en Marjon Ruigrok