Onderhoud rolluiken

Denk aan onderhoud voor uw rolluiken

Denk aan openstaande ramen/deuren (geldt alleen voor naar buitenslaande ramen/deuren) (dit geldt niet wanneer u een Oximo® motor heeft). Wanneer het vriest, denkt u er dan aan dat voordat u het rolluik omhoog doet, eerst checkt of de lamellen niet aan elkaar vast zitten (even op de lamellen kloppen is voldoende). Bij harde wind, nooit het rolluik halverwege open laten staan.

Maar denk ook aan het onderhoud van uw rolluiken!

Onderhoud rolluiken en zijgeleiders

De rolluiken dienen 2 á 3 keer per jaar schoongemaakt te worden (voor en achterkant), op deze manier voorkomt u dat alle viezigheid van buitenaf in de rolluiken komen.

De rolluiken kunnen gewassen worden zoals een auto, en daarna kunnen ze gewoon in de was gezet worden. Op deze manier blijven de rolluiken langer mooi en functioneel.

De zijgeleiders dient u 3 á 4 keer per jaar met siliconenspray in te spuiten. Afhankelijk van de motor welke het rolluik bediend, kan het zijn dat deze af en toe opnieuw afgesteld dient te worden.

*De onderhoudshandelingen vallen niet onder de garantie.

Interesse?

Mocht u interesse hebben in het hierboven genoemde onderhoud, dan kunt u bij ons uiteraard een onderhoudscontract afsluiten. Met de speciale producten welke wij voor het onderhoud van uw rolluiken gebruiken, heeft u gegarandeerd veel en langer plezier van uw rolluiken. Uiteraard kunt u deze producten ook bij ons aanschaffen wanneer u kiest om zelf het onderhoud te plegen.