Zonwering Hillegom

Rojas Zonwering

Bij Rojas Zonwering kunt u terecht voor:

 • Shutters
 • Zonneschermen
 • Jaloezieen
 • Verduisterende gordijnen
 • Rolgordijnen
 • Rolluiken

Zonwering: Van jaloezieen tot aan verduisterende gordijnen

Met zonwering in Hillegom haalt u in en om uw huis een goede manier binnen om te zorgen voor het verlagen van de temperatuur in de zomer. Daarnaast heeft u met een zonnescherm, shutters, rolluiken en bijvoorbeeld screens natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van privacy en luxe. Rojas Zonwering- en Montagebedrijf is, vlakbij u in Hillegom, de specialist op het gebied van het leveren van zonwering van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarbij zorgen we ook voor vakkundige montage en gedegen onderhoud. Voor periodiek onderhoud kunt u hier zelfs een speciaal onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dat scheelt u uiteindelijk in de kosten van zonwering, omdat uw zonnescherm, verduisterende gordijnen, rolluiken, rolgordijn of bijvoorbeeld shutters, langer mee zullen gaan en er beter uit blijven zien. Mogen we u binnenkort vanuit Hillegom begroeten voor een bezoek aan onze showroom in de buurt?

De voordelen van zonwering in Hillegom

Goede zonwering zorgt ervoor dat de warmte buiten en het binnen koel blijft. Natuurlijk bieden verschillende producten in zonbescherming ook uitstekende privacy. Denk bijvoorbeeld aan een rolgordijn of rolluiken, waarmee u geniet van optimale privacy. Maar dat is voor rolluiken niet het enige. In Hillegom en elders genieten rolluiken ook een uitstekende reputatie als het gaat om inbraakbescherming en als uitstekend middel om de hitte en de kou tegen te houden. In de zomer kan het een flink aantal graden schelen als u de rolluiken of verduisterende gordijnen dicht heeft. Rojas biedt u graag een vrijblijvend advies over de manier waarop zonwering in uw situatie het beste van pas komt. Natuurlijk kunnen we daarbij ook zorgen voor de levering van shutters, jaloezieen, screens, een zonnescherm op maat of bijvoorbeeld markiezen.

Hillegom

Kies hierom voor zonwering van Rojas bij u in Hillegom

 • Scherpe prijs
 • Vakkundig montagebedrijf
 • Mooie merken met de laatste trends
 • Volledige service en garantie
 • Veel tevreden klanten gingen u voor

Neem contact met ons op over uw zonwering in Hillegom

Wilt u vanuit Hillegom een bezoek brengen aan onze showroom om de mogelijkheden in zonwering met eigen ogen te bekijken? Dan bent u van harte welkom bij Rojas in Nieuw-Vennep. Heeft u een keuze kunnen maken, met of zonder de hulp van een van onze adviseurs? Dan komen we graag bij u langs om ons werk als montagebedrijf bij u uit te voeren. U kunt rekenen op volledige service en garantie op al onze producten en diensten. Voor meer informatie over onze zonwering in Hillegom belt u met 0252-621291.