Zonwering Hoofddorp

Rojas Zonwering

Bij Rojas Zonwering kunt u terecht voor:

 

 • Shutters
 • Zonneschermen
 • Jaloezieen
 • Verduisterende gordijnen
 • Houten Luxaflex
 • Rolgordijnen
 • Rolluiken

Zonwering: van verduisterende gordijnen tot aan jaloezieen

De zonwering in Hoofddorp is, net als op veel andere plaatsen in Nederland, een veelbesproken onderwerp. Heeft u in Hoofddorp al eens nagedacht over de mogelijkheden die Rojas Zonwering en Montage u te bieden heeft? Zo niet, dan wordt het wellicht tijd voor een bezoek aan onze showroom in Nieuw-Vennep, dichtbij u in de buurt van Hoofddorp. Wij bieden u ruime mogelijkheden met rolgordijnen, zonneschermen, shutters, rolluiken en nog veel meer varianten in de toepassing van zonwering. Wellicht kent u ons al van een eerdere ervaring en hebben we bij u al eens gezorgd voor horren, een zip screen, houten Luxaflex of een zonnescherm op maat. Wellicht is het dan nu tijd voor onderhoud en kunnen we uw zonbescherming weer tiptop in orde brengen.

Regelmatig onderhoud zorgt voor langdurig plezier in Hoofddorp en elders

De zonwering staat aan allerlei invloeden bloot. De inwerking van de zon en andere weersinvloeden, zoals regen en wind zorgen voor de noodzaak van regelmatig onderhoud. Heeft u de rolluiken of het knikarmscherm weleens goed bekeken? Dan zal het u vast opgevallen zijn hoe vuil dit binnen korte tijd kan raken. Om nog maar te zwijgen van de enorme impact die regen, stof en vuil op uw horren kunnen hebben. Schakel voor het regelmatige onderhoud daarom Rojas in. Wij bieden u daarvoor maatwerk onderhoudscontracten aan.

Over de merken in zonwering en andere producten van Rojas

U vindt bij Rojas Zonwering- en Montagebedrijf, onder meer, de volgende merken in de collectie:

 • Riverdale
 • Ashleigh &Burwood
 • Emma Bridgewater
 • Amazona krijtverf

Voor een uitgebreid overzicht van alle merken en producten, zoals een zonnescherm, shutters, rolluiken, rolgordijnen, verduisterende gordijnen en jaloezieen, kunt u natuurlijk terecht in onze showroom in Nieuw-Vennep bij Hoofddorp. Onze medewerkers staan u graag te woord en bieden advies over de mogelijkheden die wij u met zonwering in Hoofddorp kunnen bieden.

Hoofddorp

Kies voor uw zonwering in Hoofddorp ook voor Rojas

Rojas Zonwering en montagebedrijf is u graag van dienst met rolluiken, shutters, Luxaflex, het perfecte zonnescherm of verduisterende gordijnen en het daarbij behorende professionele advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden of wilt u informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0252-621291. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom bij Hoofddorp. U vindt onze openingstijden op de website. Rojas is uw specialist op het gebied van zonwering in Hoofddorp.