Over ons

Bezoek onze prachtige showroom

Rojas Zonwering & Montage bestaat sinds 2002. Sinds 1 november 2014 hebben we een nieuwe, prachtige Showroom in Nieuw-Vennep in het Venneper Hart aan de Venneperhof 5.

Zie onderstaand de openingstijden.

Rojas Home Decorations voert o.a de merken Riverdale, Ashleigh & Burwood Frangrance Lamps, Emma Bridgewater en Amazona Krijtverf. Kom langs en laat je inspireren.

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag       10:00 tot 17:30 uur
  • Woensdag   10:00 tot 17:30 uur
  • Donderdag  10:00 tot 17:30 uur
  • Vrijdag         10:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag      10:00 tot 17:00 uur

Vanuit onze showroom in Nieuw-Vennep leveren wij zonwering in de omgeving van Haarlem, Hillegom, Hoofddorp en Lisse.

Uiteraard kunt u op elk gewenst moment telefonisch een afspraak maken, voor zowel een vrijblijvend advies bij u thuis, of voor een afspraak in de showroom, ook ’s avonds.

Onze telefoonnummers waarop wij te bereiken zijn: 0252-621291 of 06-40010480

Uw wensen staan centraal

De wensen van u als klant, staan onbetwist bij ons op de eerste plaats.

Een gratis, eerlijk en vrijblijvend advies bij u thuis of in onze Showroom zal bijdragen aan beste keuze voor uw binnen- en buitenzonwering. Wij maken het u graag gemakkelijk om een beslissing te nemen in het grote scala van producten zodat uw woongenoot zeker zal toenemen.
Rojas Zonwering & Montage blijf constant in beweging om de perfectie en de service waar ze voor staat, te optimaliseren.

Rojas is uitgegroeid tot professioneel montagebedrijf en heeft zich alle speciale montages welke u maar voor mogelijk kunt houden eigen gemaakt door de vele aanvragen van montagewerkzaamheden. Voor al uw montageproblemen heeft Rojas een passende oplossing.

Voor een betrouwbaar advies…., blijf niet uitstellen, gewoon Rojas bellen!