Zonnescherm

Breng een bezoek aan de showroom in zonwering

Voor een zonnescherm dat volledig aan uw wensen en specificaties voldoet kunt u prima bij Rojas Zonwering en Montage terecht. Wij beschikken over een showroom in Nieuw-Vennep. In de showroom kunnen onze adviseurs u werkelijk alles vertellen wat u over een zonnescherm zou moeten weten. U kunt uw wensen bespreken en onze adviseur zal daarop uw mogelijkheden bespreken. Zo komt u altijd tot de keuze die het beste bij de zonwering past die ook bij u persoonlijk past. Heeft u wellicht al een type zonnescherm op het oog? Laat dit ons dan weten, zodat we u ook kunnen adviseren of dit zonnescherm inderdaad aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Wellicht kunnen we u direct een passende aanbieding doen vanuit ons assortiment.

Zelf het zonnescherm op maat maken of toch maar laten doen?

Misschien kent u de zonneschermen die u in de bouwmarkt aan kunt schaffen waarmee u zelf aan de slag gaat om deze op maat te maken. Inderdaad, veel mensen kunnen dit ook prima of roepen de hulp in van een handige buurman, familielid of vriend. U zou echter de eerste niet zijn, die zelf vol vertrouwen aan de slag gaat en pas later tot de conclusie komt dat het allemaal niet zo geworden is als u gewenst had. Dan zit u met een probleem en dan is het lastig om dit probleem met dezelfde materialen nog op te lossen. Bij Rojas lukt ons dit meestal ook wel, maar we zien natuurlijk liever dat u zich de kosten had bespaard en ons direct had ingeschakeld. Wij zorgen voor het maatwerk dat uw zonneschermen verdienen. Daarnaast kunnen we direct afspraken maken over het onderhoud en krijgt u natuurlijk ook volledige garantie op het product en de montage van het zonnescherm.

Waarom u kiest voor een zonnescherm bij Rojas Zonwering en Montage?

  • Kundig advies over producten in zonwering
  • Praktisch ingesteld en meedenkend met uw wensen
  • Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen
  • Zeer precies vakwerk in montage
  • Mooie offerte en veel tevreden klanten die u voorgingen

Zonnescherm

Neem contact op voor uw zonnescherm met Rojas

U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw zonnescherm te bekijken in onze showroom in Nieuw-Vennep. Hier vindt u een ruime keuze voor een zonnescherm, maar u vindt er ook andere producten die uitstekend passen als zonwering. Wij geven u graag alle benodigde uitleg om u te helpen bij het maken van uw keuze. U kunt natuurlijk ook informatie vragen via de telefoon of een persoonlijke afspraak in laten plannen. Daarvoor belt u Rojas Zonwering en Montage op telefoonnummer 0252-621291. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Haarlem, Hillegom, Hoofddorp, Lisse,en Nieuw-Vennep . Onze medewerkers staan u graag te woord over een zonnescherm of een van onze andere producten en diensten op het gebied van zonwering.