Luxaflex

Zo bekend dat het niet eens een merk meer lijkt

Luxaflex is al sinds de introductie in de jaren vijftig van de vorige eeuw een zeer gewaardeerd fenomeen in de Nederlandse huishoudens. In bijna alle gezinnen in Nederland werd gekozen voor dit mooie merk en de hoge kwaliteit in jaloezieën en screens. Deze jaloezieën werden zelfs zo bekend dat het niet eens meer een merknaam leek. Er kwamen andere merken op de markt en de mogelijkheden namen toe. Nog steeds (en dan met name bij de oudere generatie) worden jaloezieën aangeduid als “de Luxaflex”, terwijl het soms al jaren van een ander merk ergens in huis hangt.

De geschiedenis van Luxaflex

Het merk komt, in tegenstelling tot wat velen denken, niet uit Nederland, maar uit de VS. Ontwikkelaars Joe Hunter en Henry Sonnenberg wilden iets compleet anders op het gebied van zonwering op de markt brengen en bedachten daarvoor de horizontale aluminium jaloezieën. Precies deze jaloezieën werden een doorslaand succes dat wereldwijd op het gebied van raambekleding zijn weerga niet kent. Het bedrijf heeft nooit stilgestaan en is blijven innoveren, waardoor u ook vandaag de dag de nieuwste en beste producten op het gebied van zonwering en raambekleding bij de dealers aantreft en terugziet bij vrienden, familie en misschien wel bij uzelf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit en andere merken op het gebied van raambekleding en zonwering? Kom dan eens langs in de showroom van Rojas Zonwering en Montage in Nieuw-Vennep. Wij helpen u graag verder met advies en uitleg over de mogelijkheden die er zijn.

Het assortiment van Luxaflex

  • Shades voor binnen
  • Jaloezieën voor binnen
  • Raam- en deurhorren
  • Rolluiken
  • Screens

Naast deze producten biedt Luxaflex u nog een keur aan mogelijkheden in zonwering voor ramen, deuren, terras en serre. U vindt in het assortiment zelfs een complete terrasoverkapping van Luxaflex; uw en ons merk van betrouwbare kwaliteit.

Luxaflex

Neem contact met ons op voor levering en plaatsing van Luxaflex

Rojas Zonwering en Montage is uw specialist in zonwering producten. Wij zorgen voor een gedegen advies over de mogelijkheden die vertrouwde, maar ook de meer trendy producten van dit mooie merk u bieden. Daar kunt u voor terecht in onze showroom in Nieuw-Vennep (check de actuele openingstijden op onze website). Natuurlijk kunnen we u ook telefonisch de informatie geven over de mogelijkheden in Luxaflex producten. Bel daarvoor met Rojas zonwering en Montage op telefoonnummer 0252-621291. Wij zijn uw specialist in Luxaflex producten.