Houten Luxaflex

Kiest u voor hout of een imitatiesoort jaloezieën?

Houten Luxaflex is de meest gebruikte term om houten of op hout lijkende (Luxaflex) jaloezieën aan te duiden. Toch zijn ze lang niet allemaal van Luxaflex en is een flink aantal jaloezieën geplaatst die alleen maar lijken op houten exemplaren. Daar is overigens helemaal niets mis mee. Luxaflex is weliswaar een toonaangevend merk dat we bij Rojas Zonwering en Montage graag leveren en plaatsen, maar ook andere merken kunnen zorgen voor jaloezieën en bijvoorbeeld shutters van uitstekende kwaliteit. Houten zonwering zorgt voor een prima bescherming tegen zonlicht en is in veel verschillende houtsoorten verkrijgbaar. We geven u graag de informatie die u nodig heeft om te bepalen welke zonwering in uw situatie het beste aansluit bij uw wensen, mogelijkheden en budget.

Als er beter geen houten Luxaflex kan worden geplaatst

In sommige ruimtes raden wij af om gebruik te maken van houten zonwering. Dat is vooral van toepassing als er veel vocht in een ruimte aanwezig is en langdurige vochtinwerking op het hout kan plaatsvinden. Denk hierbij aan een vochtige ruimte, zoals een badkamer en u heeft daar niet de mogelijkheid om voor goede ventilatie te zorgen. Het vocht kan zich dan te veel hechten aan het hout en u zult geen langdurig plezier hebben van uw Luxaflex of ander merk jaloezieën. Daar kunnen we met bescherming van het hout veel aan doen, maar misschien is het voor u een optie om te kiezen voor een imitatie houten zonwering. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op het gebied van houtalternatieven stormachtig geweest. Hierdoor bieden we tegenwoordig houtalternatieven die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. In onze showroom laten we u graag voorbeelden zien van toepassingen die gebruikt kunnen worden.

 

Houten Luxaflex

Welke soorten zonwering levert en plaatst Rojas?

Kies bijvoorbeeld uit:

  • Jaloezieën
  • Shutters en screens
  • Knikarmschermen en markiezen
  • Rolluiken
  • Horren op maat

Het volledige assortiment kunt u met ons bespreken of bekijken in onze showroom in Nieuw-Vennep. Reken ook op ons vakmanschap bij de montage van de zonwering of horren.

Kies ook voor Rojas als uw leverancier van houten Luxaflex

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Luxaflex en/of houten zonwering u biedt? Neem dan vrijblijvend contact op met Rojas Zonwering en Montage. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0252-621291. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom om onder andere houten Luxaflex te bekijken.